Telia fortsetter som RBK-partner

Norge største utfordrer vil bidra til gull for både kvinne- og herrelaget til Rosenborg.

Annonse:

– Telia går nå inn i sitt tredje år som Rosenborg-partner, i 2021 og 2022 også med kvinnelaget selvsagt . Selv om det har vært noen utfordrende år å drive nettverksbygging på, og mulighetene til å være på kamp har vært kraftig reduserte, var vi ikke tvil om at vi ville fortsette å være RBK-partnere, forteller Kai Ove Moen, regional manager hos Telia.

– Nettverket har gitt oss en fin mix av forretning, underholdning, relasjonsbygging og fysisk aktivitet. Vi møter mange av våre gode kunder her og mange flere nye har det blitt. Vi ser frem til Avsparksfest 2022 og gleder oss til mange hyggelige møter i året som kommer. I en bedrift med mange offensive personer er selvsagt praten om hvordan vi skal vinne partner-cupen allerede i gang, avslutter Moen.
 
– For oss i RBK er det utrolig hyggelig at Telia er med videre denne sesongen. Dette er en aktør som bidrar masse inn i partnernettverket og på våre arrangementer. Vi gleder oss en enda en ny sesong sammen, sier salg- og partneransvarlig, Nicolay Jacobs.

Markeds- og medieansvarlig i RBK Kvinner, Torgrim Olsen, er også godt fornøyd med den nye avtalen og ser frem til å utvikle samarbeidet videre. 

– Vi ønsker et godt samarbeid med Telia også i 2022, og det gleder oss at de er med på laget i det som blir en ny spennende sesong

– Vi oppfatter Telia som en fremoverlent og offensiv aktør i en spennende bransje, og de har produkter og tjenester vi benytter i klubben i dag, så vi gleder oss til å ha de som gjester på kampene våre i år.

Annonse fra Eliteserien: