Tilbud fra våre samarbeidspartnere

Mange gode tilbud og fordeler fra Rosenborgs samarbeidspartnere. Se oversikten her.

Adresseavisen

Adresseavisen – 100 dager for 100 kroner

Adresseavisen er best og tettest på RBK, og som abonnent får du alltid bred dekning av klubben i ditt hjerte! Du kan også dele din digitale tilgang gratis med inntil tre personer i husstanden din, slik at hele familien kan holde seg oppdatert på RBK.

Akkurat nå kan du lese Adresseavisen digitalt i 100 dager for 100 kroner!

Lenke til kjøp
 
Ingen bindingstid, du sier selv opp på Min Side om du ønsker. Automatisk månedlig fornyelse til ordinær månedspris (229,–/md.) etter tilbudsperioden.

Escala

Escala tilbyr kostnadsfri ekspertbistand ved sykefravær

Escala er totalleverandør av HR- og karrieretjenester. Våre ansatte har bred kunnskap og kompetanse innen HR, og tilbyr tjenester som teamutvikling, karriereveiledning og ekspertbistand ved sykefravær.

Vi hjelper din bedrift med å konkludere i langvarige eller gjentagende sykefravær. Dette er en tjeneste som er finansiert av NAV, og som er tilgjengelig for alle bedrifter. Vi har ekspertene, og vil hjelpe både den sykmeldte til å se nye muligheter, samt være en støtte og sparringspartner for deg som er ansvarlig for sykefraværsoppfølgingen. Vi bistår deg i hele prosessen fra A–Å. Interessant? Ta kontakt for en uforpliktende prat hvor du får konkret råd som garantert vil hjelpe deg – selvfølgelig uten kostnad.

Du kan lese mere her eller ta kontakt for en hyggelig digital kaffekopp med:

G Travel

Sommerferien 2020

Sommeren 2020 kan fungere som et ypperlig påskudd for å oppleve de mange, vakre destinasjonene vi har her i Norge. Besøk sjarmerende sørlandsperler, få storartede naturopplevelser i Lofoten, bestig 2000-meters topper i Jotunheimen eller opplev det fantastiske fjordlandskapet på Vestlandet. Selv om utenlandsturen uteblir, finnes det masser av muligheter for å gjøre årets sommerferie til et minne for livet. Vi bor i et av verdens vakreste land, og kanskje frister det å oppleve nye steder her hjemme?
 
Ta kontakt med oss i G Travel Getaway, så hjelper vi dere med å skreddersy den perfekte Norgesferien. Send oss en mail på [email protected], eller ring på 73 80 77 00 for mer informasjon

IDÉ House of Brands

IDÉ House of Brands har vært stolt samarbeidspartner av Rosenborg siden 2011 og i Trondheim har vi kontor og showrom på selveste Lerkendal (Coop-tribunen)

Sammen med deg og din virksomhet utvikler IDÉ House of Brands ideer som synliggjør profil- og verdigrunnlaget til din bedrift, gjennom gaveartikler, profilklær, uniformering, strøartikler og annen form for firmaprofilering

Vi vet mange av dere har ansatte som har hjemmekontor nå, kanskje har de bruk for «utstyr» til hjemmekontoret eller en hyggelig «bry deg» pakke 💖 I tider mange opplever som vanskelig, kan en oppmuntrende gave fra arbeidsgiver, være det som gjør hverdagen litt lettere. Ta kontakt med oss på mail [email protected] så har vi forslag som kan passe din bedrift og vi gir deg gode Rosenborg-priser.

Jobzone

Som trofast RBK-partner i 15 år har vi stått sammen i oppturer og nedturer, dagens situasjon er dog unik men vi står den av.

Vi handler lokalt, er opptatt av tette relasjoner i nettverket og vil selvfølgelig gi et tilbud til dere som har brukt oss, bruker oss og dere som ikke har prøvd oss.

Som de fleste av dere er kjent med tilbyr vi fastrekruttering og personell ved ulike midlertidige behov.

Vi er opptatt av komplementære ferdigheter i vårt team og tilbyr derfor prosesser tilpasset kundens behov. Vår kompetanse og brede erfaring  settes i system sammen med arbeidspsykologiske tester (som er DNV- sertifisert), dette gir gode resultater.

Ta kontakt med Siri på [email protected] eller Gunn Iren på [email protected] for en skreddersydd prosess med en dertil svært god Rosenborg-pris.

Pizzabakeren

Pizzabakeren etablerte seg i Trondheim i 2006, og siden den tid, har vi opplevd både oppturer og nedturer, som f. eks. finanskrisen og oljekrisen. 
RBK har også hatt en hjemmekamp og to, med nedtur, men over tid har det blitt gull på gull, heldigvis. Sammen skal vi klare å komme gjennom nok en krise, korona-krisen.
 
Vårt slagord er "smaker mer enn den koster", noe vi også skal sørge for og stå ved, etter koronaen har gått av banen. 

Velkommen til handel hos oss, og benytter du da PB-Appen, skjønner du bedre vårt slagord. 

Posisjon

Hvordan påvirker koronakrisen dine medarbeidere og bedriftens produktivitet?

Posisjon AS og HMS-tjenesten Orkladal har i samarbeid utviklet en spørreundersøkelse som gir virksomheter styrings- og ledelsesinformasjon tilpasset den krevende situasjonen vi er i.

Les om vårt tilbud her

Riis Bilglass

Riis Bilglass Sveberg har åpnet i disse rare tider.
Vi holder normal drift på alle avdelinger, og tar de forhåndsregler gitt av helsemyndighetene.
 
Som partner eller supporter av RBK får dere hos Riis Bilglass:

  • Gratis vindusviskere ved frontruteskift på vare/personbil.
  • Gratis spylervæskeavtale i et år.
  • Gratis lånebil ved ruteskift.
  • Gratis hent og levering av bil til ruteskift på en distanse 20 km.

Sammen holder vi hjulene i gang, støtt Norske bedrifter.

Scandic

Legg planer for sommerferien 2020 nå – full fleksibilitet og opptil 20 % rabatt

Som medlem av Scandic Friends kan du få 20 % rabatt på hotellopphold i helger og sommerferien 2020. Kombiner naturopplevelser og fornøyelser med en hyggelig hotellweekend på et av våre 87 hoteller fra nord til sør. Hos oss får du en god natts søvn, og energi til alle dagens opplevelser.

Les mer og bestill tilbudet her

Senab Eikeland

Jobb bra hjemmefra!

Sjekk ut våre gode tilbud på hjemmekontorløsninger.

Skipnes

Skipnes har åpent og trykker i Norge!
 
I en utfordrende tid har Skipnes holdt åpen på alle avdelinger og vil også gjøre det fremover. Det vil si at vi kan levere grafisk design, digitaltrykk, offsettrykk og distribusjonstjenester i samme gode Skipnes-kvalitet som du er kjent med.

Det er viktig å forberede seg på hverdagen etter hvert som landet åpnes igjen og vi igjen kan konsentrere oss om å få informasjons  og markedsmateriell ut til våre kunder.

Har dere behov for å trykt informasjons- og markedsmateriell samt designtjenester, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Skipnes har all produksjon i Norge og du får både «Svanemerket» og «Trykt i Norge» på dine trykte produkter.

– 20 % rabatt på alle produkter

Benytt rabattkoden: RBK Støttespiller

For kontakt og bestilling

Telia

Gode tilbud til alle bedrifter!

I disse tider er et greit å ha godt utstyr og et abonnement med mye innhold . Vi har nå gode kampanjer på blant annet mobilabonnement og fiber! 

Ta gjerne kontakt med oss for et godt tilbud. Vi tilbyr gode priser på hardware gjeldene ut mai. 

  • Apple iPhone SE 64GB 2020, 4250,– + mva
  • Apple iPhone 11 128GB, 6990,– + mva
  • Jabra Elite 85H Headsett, 1690,– + mva
  • Netgear AC 810 Minirouter, 1390,– + mva
  • ZTE MF 286D 4G Hjemmerouter, 990,– + mva

Ta direkte kontakt med [email protected] og [email protected] for bestilling.

Økonomi & regnskapspartner

Den siste tiden har vært utfordrende for mange av oss. Vi må forholde oss til mye informasjon fra våre myndigheter; både privat og i forhold til jobb og næringslivet. Vi har bistått mange av våre kunder gjennom et mylder av endringer, tilpasninger og de forskjellige tiltakspakker som er presentert de siste ukene. Alt fra permitteringsvarsler til søknader om likviditetslån og kontantstøtte til næringslivet.

Vi presenterer oss ofte som «allmennpraktiserende rådgivere». Sammenlign gjerne regnskapsføreren med fastlegen. Han/hun kan hjelpe deg med mye – og kan du ikke få hjelp hos fastlegen vil du bli henvist til en spesialist. Slik er det også hos oss. Hvem kjenner bedriften din bedre enn regnskapsføreren? Regnskapsføreren kan ta temp’en på bedriften, og komme med gode innspill om små justeringer - både vedrørende interne rutiner og om driften - slik at du som bedriftsleder kan få en så enkel og problemfri hverdag som mulig. Det viktigste er at du som bedriftsleder har fokus på kjernevirksomheten. Det er det som gir penger i kassa!

Skulle det bli behov for en henvisning har vi et nettverk av gode samarbeidspartnere (spesialister) som kan bistå. Derfor vil en prat med din regnskapsfører om bedriftens helsetilstand være smart.
 
Hos oss har vi en genuin interesse for å bistå våre kunder i hverdagen – Vi bryr oss!  

Tør du velge ny regnskapsfører før du har pratet med oss?

Ta kontakt med Sara eller Eigil for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg til en enklere digital (regnskaps)hverdag!

Selvsag til en god Rosenborg-pris.

Annonse fra Eliteserien: