Kinnarps artikkel

Velkommen Kinnarps AS

Annonse:

Vi i Kinnarps gleder oss veldig til å bli en del av Rosenborg-Nettverket, og synes det er stor stas å få være med å løfte VIP opplevelsen på Lerkendal stadion i årene som kommer på VIP-Ivers, sier avdelingsleder i Kinnarps Trondheim, Trond Tveit.

 

Siden 1942 har vi hatt en lidenskap for bærekraft, og en visjon om at alt kan gjøres litt bedre. Nøktern ressursbruk og langsiktige løsninger er kjernen i vår virksomheten. Kinnarps er familieeid og omfatter i dag seks produksjonsenheter, som alle er lokalisert i Sverige. Med egen produksjon, logistikksystem og montører har de full kontroll på hele kjeden og er unike i bransjen med sitt system.

I Norge finner du avdelinger og forhandlere fra nord til sør, med rådgivere som står klare til å bidra med ditt nye innredningsmiljø fra a til å, enten det er et stort eller et lite prosjekt.Kinnarps står for:

Bærekraft – hele veien
Ergonomi – helhetlig tankegang
Design – med et formål
Helhetsleverandør
Totaløkonomi

 

 

Vi i Rosenborg synes det er utrolig gøy å få med Kinnarps på laget, og det skal bli fantastisk å gi våre sesongkortholdere på VIP-Ivers en stor oppgradering når det kommer utseende og møbler i VIP-lokalet. Sier Salg og partneransvarlig Simen Pütz-Fritzøe.

Annonse fra Eliteserien: