Velkommen til RBK Lysholm Bil AS

Bilforhandleren blir ny partner av klubben!

Annonse:

Vi i Lysholm Bil er stolte av å bli Partner med Rosenborg. 

Vår «Godfot-teori» er tillit, service og kvalitet. På mange måter kan vi sammenlignes med Rosenborg da målet er å kjempe i norgestoppen innen vår bransje. 

Vi er en moderne bilbutikk som selger premiumbiler i millionklassen, nye amerikanske pickuper og brukte personbiler som passer alle lommebøker. I Trondheim finner du oss på Tunga og Flatåsen. Er du på bortekamp i Drammen så finner du oss der også.

I stallen har vi ansatte med høy kompetanse og bred erfaring innen bil og motor. Vi skal gjøre vårt alle ytterste for at våre kunder får tilfredsstilt sine ønsker og behov når de velger oss som sin bilforhandler. Vi kan realisere drømmen om ny bil for alle. 

Klare for nettverking» og kamp på Lerkendal. Vi stiler «to lysholmer» og synger med på «Bilde tå'n Ivers»! Sier Salgssjef / Co-Owner Joakim W-G Nesshaug om den nylige signerte avtalen med klubben.

Med stor glede vi kan ønske Lysholm Bil velkommen som partner i klubben! Etter gode samtaler fant vi fort ut at dette er en veldig god match med tanke på ambisjoner og mål for samarbeidet. En virkelig fremoverlent gjeng i Lysholm Bil som vi gleder oss til å bli godt kjent med i tiden fremover. Samtidig som vi satser på suksess, både på og utenfor banen! Forteller salg og partneransvarlig i RBK Nicolay Jacobs.

 

Annonse fra Eliteserien: