Vi har vunnet to på rad

Seier over Strømsgodset og to nye kamper denne uka.

Annonse:

Gratulerer alle RosenborgPartnere med 0–1 borte mot Strømsgodset for Rosenborg A-lag herrer! Den smakte! Les om kampen her.

Nå har Rosenborg A-lag herrer to serieseire på rad, og det er faktisk for første gang denne sesongen. Og i tillegg til to seire på rad så tok vi faktisk vår første trepoenger på bortebane i år. Er oppturen i gang? 

Tett mellom kampene

Allerede på torsdag denne uke kan vi oppnå tre seire på rad, da møter vi Crusaders i Belfast til første kamp i kvalik for UEFA Europa Conference League. Crusaders slo finske Haka over to kamper, og de er et hardtkjempende lag som ikke kommer til å gi oss avansementet billig. Det blir tøft, men vi har troen på at vi skal gå videre til neste kvalikrunde. Klikk her for å se statistikk for våre forrige møter med Nord-Irske Crusaders. 

Torsdag 27. juli er første kvalik-kampen mot Crusaders i Belfast. Torsdag 3. august er returkampen på Lerkendal. Husk å melde i fra dersom du har VIP-plasser og ønsker å benytte dem til denne kampen.

Meld deg på VIP Pepsi Max

Meld deg på VIP SpareBank 1

 Kun tre dager etter kampen mot Crusaders i Belfast er det duket for hjemmekamp mot Odd i Eliteserien. I runde fire av årets Eliteserie, 30. april, møtte vi Odd på Skagerak Arena. Det oppgjøret endte 0–0. 

Tør vi håpe på mer flyt og Rosenborg-seire på Lerkendal mot Crusaders og Odd? Sjansen er større når støtten fra et velfylt Lerkendal er på plass. Benytt dine gode billetter og ta med gjester, kunder, ansatte og bli med på oppturen! 

Både lang og kort vei opp

Jeg skal ikke ta helt av etter to seire her, men jeg er optimist og ser at det er kun 10 poeng mellom vår 10. plass og Molde/Viking på tredjeplass. Sammen med våre RosenborgPartnere så tror jeg faktisk at alt er mulig. 

Jeg ser virkelig frem til den videre oppturen sammen med dere. Fra torsdag er det tre kamper på en uke. Det blir herlig!  Vi er alle Rosenborgere og viktige deler av maskineriet som fører oss fremover. Spesielt våre gode RosenborgPartnere er sentrale støttespillere på veien oppover, og jeg gleder meg veldig til fortsettelsen! Tusen takk for at dere er med på laget.

Annonse fra Eliteserien: