artikkel fotoknoff

Vi takker for tilliten og ønsker Fotoknoff AS hjertelig velkommen inn i Rosenborg-familien.

FotoKnoff AS er stolt, ny nettverkspartner med Rosenborg Ballklub

Annonse:

I FotoKnoff jobber vi med sterke merkevarer, både i hele Norge og langt utenfor landegrensene, og det å kunne assosiere seg med en av de sterkeste merkevarene i Trøndelag er noe vi gjør med stolthet.

Når jeg møter folk i andre land som spør hvor jeg kommer fra og svarer «Trondheim», så har det ofte blitt kontret med kommentaren; «Rosenborg..?», sier filmskaper og fotograf Sven-Erik Knoff.

 

Vi jobber med innholdsproduksjon og merkevarebygging for alle typer virksomheter. Vi er spente på veien fremover for Rosenborg-lagene, og vi ønsker definitivt å være med som nettverkspartner. Rosenborg har jo i alle år vært en solid bidragsyter til å markedsføre Trondheim.

Forventningene til å møte menneskene i nettverket er store, og kollega Amanda Sotberg og jeg gleder oss å knytte kontakter og å delta på samlingene, forteller Sven-Erik. I slutten av 2024 er det 10 år siden FotoKnoff så dagens lys, så man kan kanskje si at det er en liten jubileumsgave på forhånd til oss selv å bli med på dette.

Vi ser utrolig frem til å få gjengen i Fotoknoff AS inn i nettverk. Vi er overbevist over at de har masse å tilføye nettverket og at nettverket har masse å tilføye de, sier Salg og Partneransvarlig Simen Pütz-Fritzøe.

Annonse fra Eliteserien: