Vintervoll blir med videre

Vintervoll fornyer avtalen med Rosenborg Ballklub.

Annonse:

- Vi er veldig fornøyd med at Vintervoll velger å bli oss videre i 2023. Vi ser fram mot å videreutvikle samarbeidet, og er stolt over at Vintervoll ønsker å bidra inn i mot å gjøre stadion vår grønnere, sier Christine Nossum, salg- og partneransvarlig i Rosenborg.

Vintervoll ble stiftet i 1947 og har siden den gang vært en av de ledende og største elektroentreprenørene i Midt-Norge. Vintervoll er en totalleverandør på elektro og målgruppen er alt fra små privatkunder til de største offentlige prosjekt.

- Vårt partnerskap med Rosenborg har vært svært positivt og vi er glade for å forlenge nåværende samarbeidsavtale, sier Morten Wraalsen, avdelingsleder i Vintervoll. 

- Vi mener mye av den signaliserte satsingen til klubben fremover med tanke på bærekraft og grønn stadion er spennende og utfordrer noen av oss i nettverket på en positiv måte med tanke på fremtiden. At kvinnelaget nå har blitt en del av Rosenborg mener vi er riktig utvikling av klubben. Vi gleder oss til en ny og spennende sesong for begge lag, fortsetter han.

Annonse fra Eliteserien: