Söderberg & Partners Nord AS

Næringslivets forsikringsrådgiver

Om Söderberg & Partners Nord AS

Söderberg & Partners er Norges og Nordens ledende rådgiver innen risikovurdering og rådgivning. Vi har risikoansvaret på vegne av våre kunder og kjøper årlig inn forsikringstjenester for 9 mrd. i Norge, og over 30 mrd. i Norden. Våre oppdragsgivere er virksomheter innen privat og offentlig virksomhet, stiftelser, organisasjoner og fagforbund. Vi har jobbet tett med Midtnorsk næringsliv i over 20 år.

I Trondheim er vi 47 eksperter med kunnskap og kompetanse innen alle typer bransjer og virksomheter, og kan ta oss av alt som har med din forsikring, pensjon, investering og sparing å gjøre. Våre analytikere analyserer og overvåker markedet slik at du, sammen med våre rådgivere, enkelt kan velge de løsningene som passer deg og din virksomhet best. Alltid til markedets beste vilkår!

Vi er en del av et Europeisk konsern med 4.500 ansatte. Söderberg & Partners forsikringsvirksomhet i Norge har 350 medarbeidere, fordelt på kontorer i Trondheim, på Lysaker, i Tønsberg, Kristiansand, Bryne, Bergen, Ulsteinvik, Ålesund, Molde, Kristiansund, Bodø, Svolvær, Tromsø, Fredrikstad og Raufoss. Söderberg & Partners er medlem i Norske Forsikringsmegleres Forening (NFF) og arbeider her med utvikling av forsikringsmeglerbransjen i Norge. Vi er også medlem i Assurex.

FAKTA