Scandic

Scandic Hotels er representert med 5 hoteller i Trondheim/ Stjørdal, og sammen er vi opptatt av å gi våre partnere de beste opplevelsene på store og små event, konferanser og losji.

Om Scandic

Scandic Hotels er Nordens ledende hotellkjede med 280 hoteller i 6 land. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på
miljøet og samfunnsansvar. Vi vil også nevne at hotellet på Lerkendal er ett av verdens mest energivennlige hoteller.

Scandic Hotels har stort fokus på service og gode matopplevelser både på frokost, lunsj og middag. Kjeden er godt kjent for sine mange hoteller som er med i toppen i det uoffisielle norgesmesterskapet "Twinings Best Breakfast" der både Scandic Nidelven og Scandic Hell i vår region har hevdet seg i toppen gjennom flere år.

I Trondheimsregionen har vi 5 ulike hoteller med både ulik stil og konsept slik at våre kunder finner noe som passer for de ulike anledninger: Scandic Nidelven, Scandic Solsiden, Scandic Bakklandet, Scandic Lerkendal og Scandic Hell. Vi gir alle partnere gode tilbud etter deres ønsker. Ta kontakt med oss på [email protected] for alle 5 hoteller. Dere kan også ringe vårt felles booking kontor på 21 89 81 00.

Scandic Lerkendal har 397 rom og er bygget sammen med Stadion. Det er vi som drifter alle losjene til RBK samt leverer mat til kampdager på Sparebank 1 Tribunen og Coop. På kampdager er det våre medarbeidere som gir dere god service rundt om på alle tribunene. Vi gleder oss til en ny spennende sesong. Sist men ikke minst vil vi minne dere alle på vår Utsikten lounge i 21. etasje som har åpent hver fredag og lørdag fra kl. 19:00. Alle rettigheter og byens beste utsikt!

Velkommen til oss i Scandic Hotels.

FAKTA

Nyheter om partnere

Se flere nyheter