SpareBank1 SMN

SpareBank 1 SMN har vært i regionen helt siden 1823, og har etablert seg som den største aktøren i Midt-Norge. Siden 2015 har SpareBank 1 SMN vært hovedsamarbeidspartner.

Om SpareBank1 SMN

I over 200 verdifulle år har SpareBank 1 SMN stått på lag med folk, bedrifter og frivillighet i Midt-Norge. Partnerskapet med RBK, er i den sammenhengen meget fersk, vi har vært partner i RBK siden 2009. Vi er stolt hovedsamarbeidspartner siden 2015.

SpareBank 1 SMN er et finanskonsern med nærmere 50 bankkontor spredt utover regionen vår, fra Rørvik i nord til Førde i sør. Hovedkontoret vårt finner du i Søndre gate i Trondheim.
Vi jobber både mot privatkunder og bedriftsmarkedet og har kunder over hele Norge.
Sammen med våre datterselskaper danner vi SpareBank 1 SMN-konsernet. Vi tilbyr det meste av tjenester innen bank, regnskap og eiendomsmegling. Banken er en del av SpareBank 1-alliansen.

I dag eies 40 % av SpareBank 1 SMN av lokalsamfunnet - det vil si alle oss som bor her. Derfor skal også samfunnet ha sin del av bankens overskudd. Vi kaller dette samfunnsutbytte.

SpareBank 1 SMN arrangerer for eksempel fotballskolene sammen med RBK, gjennom vårt samfunnsutbytte. Vi deler ut et betydelig antall millioner hvert år til blant annet lag og frivillighet, kultur og breddeidrett. Gjennom å støtte topp- og breddeidrett som RBK representerer, sikrer vi at barn og ungdom i regionen vår har flotte rollemodeller å se opp til.

Samfunnsansvar er en viktig fellesnevner for RBK og SpareBank 1 SMN, og dette er en av grunnsteinene i samarbeidet vårt.

Sammen får vi ting til å skje!


FAKTA

  • Partner siden: 2009

  • Partnernivå: Hovedsamarbeidspartner

  • Bransje: Finans

  • Antall ansatte: 1700

  • Postadresse: Søndregate 4, 7011 Trondheim

  • Webadresse: http://www.smn.no

Nyheter om partnere

Se flere nyheter