SpareBank1 SMN

SpareBank 1 SMN har vært i regionen helt siden 1823, og har etablert seg som den største aktøren i Midt-Norge. Siden 2015 har SpareBank 1 SMN vært hovedsamarbeidspartner.

Om SpareBank1 SMN

SpareBank 1 SMN har vært i regionen siden 1823, og har etablert seg som den største aktøren i Midt-Norge. Partnerskapet med RBK, er i den sammenhengen meget fersk, vi har vært partner i RBK siden 2009. Vi er svært stolt og ydmyk over å være hovedsamarbeidspartner fra 2015.

SpareBank 1 SMN er Norges nest største sparebank med 190 mrd. i forvaltningskapital, og vi betjener ca 219.000 privatkunder og 20.000 bedriftskunder i Midt-Norge; Trøndelag, Møre og Romsdal, og Sogn og Fjordane.

SpareBank 1 SMN er et finanskonsern med 48 bankkontor spredt utover regionen vår.

Vi tilbyr alle finansielle tjenester for privatkunder og næringsliv, gjennom bankdrift og en rekke datterselskap; eiendomsmegling, regnskap, forsikring, kapitalforvaltning, leasing, bilfinansiering og corporate finance, for å nevne noe.

Samfunnsansvar er en viktig fellesnevner for RBK og SpareBank1, og dette er en av grunnsteinene i samarbeidet vårt.

SpareBank1 SMN arrangerer bl.a. fotballskolene sammen med RBK, gjennom SpareBank1 sitt Gavefond. Gavefondet til SpareBank1 deler ut et betydelig antall millioner hvert år til bl.a.næringsutvikling, kultur og breddeidrett. Gjennom å sponse toppidrett som RBK representerer, sikrer vi at barn og ungdom i regionen vår har flotte rollemodeller å se opp til.

Sammen får vi ting til å skje!

FAKTA

  • Partner siden: 2009

  • Partnernivå: Hovedsamarbeidspartner

  • Bransje: Finans

  • Antall ansatte: 1700

  • Postadresse: Søndregate 4, 7011 Trondheim

  • Webadresse: http://www.smn.no

Nyheter om partnere

Se flere nyheter