Erlien sikret ett poeng

Rosenborg 2 kjempet seg tilbake i kampen og klarte 1-1 mot et godt Orkla-lag.

Orkla var det beste laget før pause mens rollene var byttet om i de siste 45 minuttene. Den største målsjansen i løpet av det første kvarteret var det gjestene som stod for etter 13 minutters spill, men avslutningen fra Erik Bjørkli Helgetun gikk utenfor. Mushaga Bakenga kom til noen halvsjanser for Rosenborg 2 uten at det ble direkte farlig foran motstanderens mål. Etter 38 minutter skapte hjemmelaget en bra mulighet, men innlegget gikk inn til Orkla-keeper Håkon Lilleas Næss. Fire minutter før pause tok gjestene ledelsen 0-1 ved Erik Bjørkli Helgetun, dette ble også pauseresultatet.

Etter hvilen var det et langt friskere Rosenborg 2 som kom på banen. Omgangens første målsjanse skapte hjemmelaget allerede i 47.minutt men skuddet fra Simen Nordskags traff ikke mål. Elbasan Rashani forsøkte seg med et skudd etter 53 minutter uten å få uttelling. Men minuttet etter fikk Rosenborg 2 sin fortjente utligning, Vegard Østraat Erlien plasserte ballen pent borte i lengste hjørne og dermed stod det 1-1.

Etter 72 minutter kunne Arnstein Buøy gitt Orkla ledelsen, men på nytt vartet RBK 2-keeper Arild Østbø opp med en god redning og hindret scoring. Rosenborg 2 skapte to fine muligheter kvarteret før slutt ved Olaus Jair Skarsem og Erlien uten at det ga tellende resultater. Kampens siste mulighet var det gjestene som stod for etter 87 minutter, men på nytt gjorde Arild Østbø en god inngripen og hindret baklengsmål. Dermed ebbet kampen ut med 1-1 og poengdeling.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- En svak 1.omgang hvor alt går for sakte og temperament er totalt fraværende. Mye bedre andreomgang, særlig første halvdel, hvor vi får rettet på mye av dette, sier Roger Naustan.