Reitan på farten igjen

Erlend Reitan scoret for andre kamp på rad da Mosjøen ble slått overbevisende 4-0.

Hjemmelaget kom best i gang og ballen lå første gang bak Mosjøens keeper etter 14 minutter men scoringen ble annullert for offside. Minuttet etter var det imidlertid klart for ledelse 1-0 til hjemmelaget - Erlend Dahl Reitan kom på et flott løp fra sin backposisjon og avsluttet angrepet med å spille vegg med Vegard Erlien inne i motstanderens 16 meter før han satte ballen sikkert i lengste hjørne.

Like før halvtimen var passert ble Rosenborg 2 tildelt frispark i god posisjon sentralt i banen men skuddet fra Simen Nordskag gikk høyt over. Fem minutter senere var Marius Lundemo nære ved å doble hjemmelagets ledelse men frisparket gikk i stolpen. Fem minutter før pause fikk Marius Lundemo en ny mulighet men skuddet gikk rett på keeper.

170422-lundemo2
FØRSTE MATCH: Marius Lundemo fikk endelig kle seg i hvitt og svart. Det endte med storseier over Mosjøen.

Rosenborg 2 startet også best etter hvilen og laget fikk en stor mulighet etter 48 minutter men Teodor Berg Haltvik klarte ikke å styre ballen forbi keeper. Like etter at matchuret passerte timen kunne Erik Botheim ha økt hjemmelagets ledelse men Mosjøens sisteskanse Eskil Petterson Larsen fikk reddet skuddet i siste øyeblikk. Men etter 69 minutter var det klart for ny scoring til Rosenborg 2, Lars Vatten satte ballen kontant i mål fra kort hold og dermed stod det 2-0 i målprotokollen.

I kampens 78.minutt kom så Mosjøen til en ny stor mulighet men Rosenborg 2-keeper Arild Østbø vartet opp med en kjemperedning og hindret scoring. Minuttet etter økte Rosenborg 2 ledelsen til 3-0, angrepet ble avsluttet med at Filip Brattbakk spilte ballen til Erik Nordengen som scoret sikkert. Sju minutter før slutt kunne Filip Brattbakk ha økt hjemmelagets ledelse ytterligere men skuddet smalt i tverrliggeren. To minutter senere var Filip Brattbakk på farten igjen, fant Erik Botheim i god posisjon og midtspissen gjorde ingen feil da han fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- Dette var et bra resultat for oss og vi leverte periodevis god angrepsrytme. Føler fortsatt vi har mye å gå på i forhold til enkelte faser av spillet og det å gjøre de gode periodene lengre, avslutter Roger Naustan.