Sterk borteseier til Rosenborg 2

Et ungt Rosenborg 2 tok en overbevisende seier mot Gjøvik/Lyn og tok dermed sesongens andre strake seier.

Rosenborg 2 hadde godt grep om spillet i 1.omgang, men klarte ikke å få uttelling på mulighetene før pause og dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Etter hvilen fortsatte Rosenborg 2 å presse Gjøvik-Lyn, men hjemmelaget stod i mot lenge. Men etter 66 minutter fikk gjestene uttelling da Olaus Jair Skarsem ga Rosenborg 2 ledelsen 0-1, midtbanespilleren dro av 3-4 motspillere før han bredsidet ballen nede i hjørnet. Fem minutter senere gikk Rosenborg 2 opp i 0-2, Filip Brattbakk avanserte forbi sin back og slo hardt inn foran mål der Gjøvik-Lyns Marcos Gondra Krug satte ballen i eget nett.

Etter 88 minutter var det klart for ny RBK 2-scoring. Teodor Berg Haltvik driblet først av to motspillere, før han slo presist inn i feltet til Patrick James Strand som bare kunne bredside ballen i mål og dermed stod det 0-3. I det 90. minutt fikk Franklin Nyenetue gleden av å fastsette sluttresultatet til 0-4, spissen ble spilt gjennom og gjorde ingen feil da han kom alene med keeper.

Trener Trond Henriksen oppsummerte kampen slik:

- Vi gjennomførte en meget bra kamp fra start til mål, både offensivt og defensivt. Laget viste gode initiativ kampen gjennom og produserte angrep på angrep i god RBK-stil. Alle spillerne fremstod meget bra og leverte en solid laginnsats. Det er et viktig mål for oss å vinne kamper på dette nivået også når vi stiller med omtrent rent juniorlag, avslutter en godt fornøyd trener Trond Henriksen.