Utlignet på overtid

Erlend Dahl Reitan reddet ett poeng for RBK2 i serieåpningen i 3. divisjon.

Tirsdag 18.april var det klart for serieåpning i Norsk Tipping-ligaen, motstander var Junkeren fra Bodø og kampen ble spilt i Nordlandshallen.

Rosenborg 2 åpnet kampen svakt, men spilte seg opp etter hvert, laget styrte banespillet i perioder i 1. omgangen, men slet med å omsette et spillemessig overtak og sjanser i tellende resultater.

Etter 39 minutters tok så Junkeren ledelsen 1-0, hjemmelagets Gaute Tømmerås fikk muligheten på en andreball etter corner og satte ballen forbi RBK 2-keeper Einar Bergquist på en innsidevolley.

Rosenborg 2 startet 2.omgangen friskt og spilte hjemmelaget lave. Etter hvert satset RBK 2 mere og mere fremover for å vinne kampen, dermed ble det en mere åpen kamp hvor også Junkeren fikk sine sjanser på kontringer. Det så imidlertid ut til at Junkeren skulle sikre seg alle poengene etter som kampuret gikk mot 90 minutter, men på overtid fikk gjestene lønn for strevet. Simen Nordskag slo en presis serve på dødball inn i feltet til Erlend Dahl Reitan som raget høyest og headet ballen pent i mål og dermed stod det 1-1 i målprotokollen, noe som også ble sluttresultatet.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

Dette ble en relativt jevnspilt kamp, men vi er ikke dyktige nok i å omsette sjanser til scoringer. Vi er relativt fornøyd med gjennomføringen av kampen, men vi må bli skarpere i gjennombruddsfasen for å plukke jevnt med poeng i denne divisjonen, avslutter Roger Naustan.