Viktig seier for RBK 2

Rosenborg 2 tok en viktig seier mot Tillerbyen og klatret på tabellen.

Annonse:

Det var hjemmelaget som kom best i gang og tok ledelsen allerede i 7. minutt, Filip Brattbakk ble spilt opp på høyrekanten og hans innlegg satte Erik Botheim kontant bak Tillerbyens keeper Erland Tangvik. Rosenborg 2 økte ledelsen til 2-0 i det kvarteret var passert, Ola Selvaag Solbakken slo ballen inn fra venstre og Morten Ågnes Konradsen var på plass og scoret sikkert.

Etter 27 minutter forsøkte så Tillerbyen seg med et langskudd men Einar Bergquist reddet. To minutter senere fikk imidlertid Tillerbyen sin redusering da Kjartan Ulstad satte ballen i lengste kryss. Flere scoringer ble det ikke i de første 45 minuttene og dermed gikk Rosenborg 2 til pause med en knapp ledelse.

Etter 62 minutter fikk vi gjensyn med Andreas Klausen Helmersen etter et langt skadeavbrekk og like etter kom angrepsspilleren seg til en fin mulighet, men skuddet ble reddet av Tillerbyens keeper. I kampens 72.minutt la Rosenborg 2 på til 3-1, Olaus Jair Skarsem spilte opp Konradsen og midtbanespilleren levnet ingen tvil og satte ballen hardt i mål. Tillerbyen ga seg imidlertid ikke og reduserte til 3-2 ved Daniel Halgunset i 90.minutt. Rosenborg 2 holdt unna i sluttminuttene og sikret seg dermed sin andre seier denne uken.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- Vi hadde håpet på en bedre prestasjon i dag enn hva vi leverte, vi åpnet bra, men etterhvert ble vi veldig variable, sier Roger Naustan.

Kampfakta

Rosenborg 2-Tillerbyen (2-1) 3-2
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, SalMar Banen
29.september 2017 kl. 19.00

Mål

1-0 Erik Botheim 7`
2-0 Morten Ågnes Konradsen 15`
2-1 Kjartan Ulstad 29`
3-1 Morten Ågnes Konradsen 72`
3-2 Daniel Halgunset 90`

Rosenborg 2 (4-3-3)

Einar Bergquist

Glenn Daniel Rogstad Walker
Robin Edvardsen Lorentzen
Jacob Vandsø Ryfeldt Rasmussen
Alexander Joseph Gersbach

Morten Ågnes Konradsen
Olaus Jair Skarsem
Simen Nordskag (Tobias Bjørnebye 63`)

Filip Brattbakk (Andreas Klausen Helmersen 62`)
Erik Botheim
Ola Selvaag Solbakken (Erik Nordengen 80`)

Annonse fra Eliteserien: