Hvordan gikk det med Kåre Kanari?

Fikk du med deg 100-årsgaven Rosenborg fikk av Lillestrøm? Slik gikk det med den lille gule fuglen.

De to hundreårs-jubilantene Rosenborg og Lillestrøm utvekslet som seg hør og bør presanger før deres møte lørdag ettermiddag.

Rosenborg ga sine gjester blomster, men gaven fra Lillestrøm var av en litt annen sort. Kaptein Mike Jensen ble nemlig overrakt en kanarifugl i bur av LSK-kaptein Frode Kippe. En ganske så uvanlig gave! 

Kåre Kanari, som den lille gule fuglen i buret var blitt døpt, måtte imidlertid henge med nebbet, da den ikke fikk bivånet kampen fra tribunen, men istedet fra trenergarderoben. 

Annonse:
Ifølge Rosenborgs pressekontakt Harald Pedersen ble det etter kampen besluttet å levere Kåre Kanari til en dyrebutikk på City Syd.

- Etter en kjapp runde i garderobe var det klart at ingen av spillerne eller støtteapparatet hadde lyst på et nytt kjæledyr, forteller han.

Oppgaven med å frakte Kåre Kanari falt på en av vaktene på Lerkendal, som tilfeldigvis bodde i nærheten. Men før hun rakk å avlevere fuglen, støtte hun på sin bror som sa ja til å ta seg av den, etter selv å ha vært på jakt etter fugl en stund. 

Dermed lever nå Kåre Kanari livets glade dager et sted på Flatåsen, hvor den sies å ha blitt veldig glad i salat.  Etter rapportene henger den ikke med nebbet lenger, etter å ha fått servert rikelig med salat i helgen og ser nå ut til å ha slått seg godt til ro hos sin nye eier. 

Annonse fra Eliteserien: