Avsluttet med uavgjort mot Glimt

Glimt tok føringen på Lerkendal, men Yann-Erik de Lanlay sørget for poeng i serieavslutninga.

Det tok en stund før kampen kom skikkelig i gang på Lerkendal. Begge lag fikk kontringsmuligheter og da gikk det fort i lengderetningen. Presisjonen var ikke helt på topp og da ble det ballmist fra begge.

Den første store sjansen kom halvvegs ut i omgangen, og den sto gjestene for. Opseth vendte bort en RBK-spiller og banket til fra kloss hold. Ballen gikk via en fot og skiftet retning, men Østbø var raskt oppe med hansken og gjorde en sterk reaksjonsredning!

Rosenborg spilte Glimt langt bakover på banen etter pause og var nære scoring etter 50 minutter da Helland ble spilt gjennom og banket til mot lengste. Dessverre på feil side av stanga.

Bodø/Glimt lå i faresonen med mulighet for å havne på en kvalifiseringplass, og ville sikre plassen. Etter 70 minutter ble Ulrik Saltnes spilt gjennom med en stuss og banket ballen i mål bak Østbø.

Men Rosenborg skulle raskt slå tilbake. Yann-Erik de Lanlay kom inn to minutter senere og brukte bare minuttet på å utligne. Det var Tore Reginussen som viste styrke på et hjørnespark og fikk ballen ned til de Lanlay som hælsparket ballen over streken! 1-1 med 20 minutter igjen.

Rosenborg presset også på slutten, men fikk ikke seiersmålet. Dermed endte årets siste kamp 1-1.

Rosenborg - Bodø/Glimt (0-0) 1-1