- Blir ny krig mot Sogndal

DUNDALK: Aggressive irer sjokkerte RBK i starten. Lørdag venter en ny kunstgresskrig i Sogndal.

Annonse:

Anders Konradsens havnet mitt inn i krigen mot hissige Dundalk-spillere onsdag, og innrømmer at starten på kampen ble tøff for Rosenborg-spillerne.  

- Det er et lite hakk opp fysisk i forhold til det vi er vant med i Eliteserien, så vi brukte 25 minutter på å venne oss til tempoet og trykket. Etter det så synes jeg vi håndterte det bra, og har etter hvert god kontroll på Dundalk sin offensiv. 

170713-anders
Startelleveren tok det rolig dagen etter kampen mot Dundalk.

Dagen etter  kampen brukte Rosenborg til å restituere på hjemmebanen til Drogheda, bare fem minutter unna spillerhotellet. 

- Vi skal være brukbart fornøyd med 1-1 i første kamp. Det gir oss et godt utgangspunkt for hjemmekampen, og vi vet at det kommer til å bli en annen kamp. Dundalk er et godt kunstgresslag på egen hjemmebane, så alt i alt så syntes jeg vi gjør en godkjent bortekamp i Europa mot et bra lag.

Om returkampen på Lerkendal blir en helt annen kamp så kommer kanskje forskjellen ikke til å være så stor i lørdagens Eliteseriekamp i Sogndal. 

- Ja, mot Sogndal blir det en ny kamp på en liten stadion, på kunstgress, mot et hardt kjempende lag. Så det er bare å forberede seg på en tøff uke med et par tøffe kamper. Nå får vi først og fremst få den kampen her ut av beina, så skal vi være klare til lørdag.

Til tross for et tett kampprogram så tror ikke Konradsen det blir behov for å hvile spillere mot Sogndal. 

- Det kjennes bra ut for min del , og for de fleste andre også virker det som. Vi er godt trent, og har forberedt oss lenge for denne sommerperioden. Det var selvfølgelig kjedelig at vi mistet Pål i går, men vi andre skal være klare for kamp både lørdag og til onsdag. 

- Mot Sogndal vil vi ha tre poeng. Klarer vi det begynner ting å se bra ut i serien. Det er klart det er utfordrende når kampen blir klemt imellom to viktige E-cup-kamper, for i Sogndal må vi være virkelig skjerpet dersom vi skal ta tre poeng.

Annonse fra Eliteserien: