- Det er noe spesielt med Brann

RBKs lagkaptein Mike Jensen har god grunn til å glede seg litt ekstra til Brann kommer på besøk søndag. Både Rosenborg og han personlig har god statistikk mot bergenserne.

Oppgjørene mellom Rosenborg og Brann er klassiske i norsk fotball. Kaptein Mike Jensen har spilt noen kamper mot Bergens stolthet, og mener at oppgjøret mot vestlendingene er et av de som trigger mest.

- Man gleder seg alltid til å spille kamp, men det er litt flere folk og litt mer trykk på disse kampene. Det er klart at kampene mot Brann, det er noe spesielt over dem. Vi har hatt en ganske god statistikk mot Brann, også personlig, så jeg gleder meg, sier han til RBK.no.

Annonse:
- Finner meg noen andre å krige med

I de siste møtene mellom lagene har Mike oftet havnet i noen intense dueller med bergensernes defensive midtbanemann, Sivert Heltne Nilsen. Midtbanekrigeren, som er sønn av trener Lars Arne Nilsen, må derimot stå over søndagens batalje med suspensjon. 

- Sivert er en god spiller, så det er litt synd. Men vi bryr oss ikke helt hvem de andre stiller med. Det blir sikkert en litt annerledes kamp på midten der. Men jeg finner meg bare noen andre å krige med, smiler han.

SAKEN FORTSETTER UNDER BILDET

Foto: Victor Kjeldstad
Mike Jensen ser frem til å møte Brann, et lag både han og laget har god statistikk mot.

Tror ikke på parkert buss

Brann har i norsk presse fått et rykte på seg som et gjerrig lag som slipper til lite mål og sjanser. Likevel tror ikke Jensen de kommer til Trondheim bare for å legge seg bakpå.

- Jeg tror ikke de parkerer bussen. Men jeg tror de kommer til å spille litt mer primitivt og fokus på den defensive strukturen. De vil nok også prøve å få i gang noe kontringsspill. Jeg tror også vi vil ha ballen mye mer enn i vår siste kamp. Det er viktig for oss å komme igang og utvikle vårt spill på den siste tredjedelen. Dette kan være en fin kamp for det, mener han.

Annonse fra Eliteserien: