- Det snur fort i fotball

Matthias Vilhjalmsson innrømmer at laget sliter spillemessig, men tror motgangen snart er over.

- Alle lag opplever motgang, og for meg er det første gang siden jeg kom til Rosenborg i 2015. Hvert fall hvis man ser bort fra europacupen. Men vi må bare holde humøret oppe og jobbe hardt, så kommer dette til å ordne seg. Det snur fort i fotball. Det har historien vist, sier Vilhjalmsson til RBK.no.

Det er alles ansvar å snu skuta. Vi skal få til dette sammen.

— Matthias Vilhjalmsson
Rosenborg har ikke vunnet på tre kamper, men leder fremdeles Eliteserien etter 10 spilte serierunder. På onsdag venter et opphold i seriespillet når laget reiser til Tynset for å spille cup.

- Mot Tynset er det viktig å komme tilbake på vinnersporet og få en god følelse. Men vi vet godt hvordan disse kampene er. Motstanderlaget er veldig motiverte, det er ofte en vanskelig bane og det blir tøffe tak. Men vi skal være proffe og hente hjem seieren, sier han.

Annonse:
Islendingen scoret begge målene da Rosenborg slo Strindheim 2-0 i 1. runde av cupen. I Eliteserien har han to mål på tre kamper fra start. 

- Det gikk greit mot Tromsø, men mot Lillestrøm er jeg ikke fornøyd. Men akkurat nå er det alles ansvar å snu skuta. Og det skal vi få til sammen, sier Vilhjalmsson. 

Annonse fra Eliteserien: