- En ære å spille med jubileumsmerket

Rosenborg skal spille med den nye 100-års logoen i år. 2017-drakta er i salg fra lørdag 25. mars.

Annonse:

2017 er året Rosenborg Ballklub feirer 100 år. I denne anledning lanseres det denne sesong en ny hjemmedrakt med en egen 100-års logo. Mushaga Bakenga har sansen for den nye logoen i gull.

- Som den gullklubben vi er, så liker jeg den veldig godt. I en klubb med så mye historie som Rosenborg så er det en stor ære å være en del av stallen i jubileumssesongen. Nå må vi lage en fest for hele Trøndelag i år.

Den nye drakten er tradisjonsmessig hvit med sorte detaljer nederst på arm. De kjente Adidas-stripene er flyttet fra skulder til sidene på drakta.

- Vi i Adidas er stolte av vår lange historie med Rosenborg og de lange tradisjonene til klubben. Derfor har vi holdt den ren og utelukkende i hvit og sort. Den er klassisk, men også svært funksjonell for spillerne, sier Niklas Brajic, Sports Marketing Manager i Adidas Norge. 

Den sitter godt, og de har fått med det beste av alt fra de siste årene.

— Mushaga Bakenga
Drakten har det beste innen ny teknologi og er produsert i et Adizero-materiale gjort av 100 % resirkulert  polyester, mesh på fram og bakside for best mulig varme- og fukttransport, slik at spillerne kan yte maksimalt på banen.

Birger Meling har bestilt størrelse small i år, men vurderer nå å oppgradere til medium. Draktene er nemlig litt mindre i størrelsene enn de var i fjor.

- Ikke så mye å klage på her, den sitter fint den. Å spille med jubileumsmerket er også en fin start på en ny klubb. 


Første mulighet til å kjøpe drakten blir lørdag 25. mars på "Åpen Dag". Fen vil kun være tilgjengelig i RBK Shop, og koster 749,- for voksen og 649,- for barn.

Og Mush håper så mange som mulig tar turen til Lerkendal på lørdag.

- På Åpen dag så er det bare å komme og møte spillerne og ta en titt på matta og garderoben.

Annonse fra Eliteserien: