Friskmelder Tore til søndag

SALZBURG: Rosenborgs medisinske apparat forventer en sykdomsfri tropp til seriefinalen mot Brann.

Annonse:

Få timer før torsdagens UEFA Europa League-kamp borte mot Salzburg måtte Tore Reginiussen kaste inn håndkleet. Stopperkjempen fikk kjenning med viruset som også har rammet flere i troppen i løpet av den siste uka.

Dagen etter kamp er det en optimistisk medisinsk koordinator vi snakker med på W. A. Mozart flyplass i Salzburg. Haakon Schwabe kan rapportere om en midtstopper i stor bedring.

– Han kastet opp i går, men de andre som har hatt lignende symptom har uten unntak hatt veldig korte sykdomsforløp. Og de har følt seg mye bedre etter bare én til to dager. 

 – Det er ikke noe som tyder på at det skal være annerledes med Tore. Han er allerede mye bedre enn i går. Så vi forventer at han er klar til trening igjen i morra, og til kamp på søndag.

Tore er med på charterflyet hjem til Trondheim, men holdes adskilt fra de andre RBK-spillerne. Heldigvis ser han ut til å være siste mann i rekka av sykmeldinger. 

– Vi har ikke hatt noen nye sykdomstilfeller. De som ble syke tidligere i uka har fått fylt opp lagrene sine. Noen ble slitne tidlig under kampen mot Salzburg, på grunn av lite næring i kroppen. Men også disse vil være 100 % klare på søndag, sier Schwabe.

Annonse fra Eliteserien: