Gytkjær jubler jubel

Gytkjær klar for 1860 München

Sent mandag kveld falt alle detaljer på plass. Nå er Christian Gytkjær solgt til 1860 München.

Annonse:

Det tok litt tid, men sent mandag kveld var alle formaliteter på plass, og avtalen mellom Rosenborg og 1860 München var i boks. 

Dermed ble det en relativt kort - men suksessrik - RBK-karriere for Christian Gytkjær. Dansken ble toppscorer i Eliteserien og tar med seg både serie- og cupgull til Tyskland.

Fredag var Gytkjær innom for å ta farvel med lagkompisene og ansatte på Brakka. Vi tok en prat med den ferske Tysklands-proffen i garderoben.

- Det har gått ekstremt fort. Jeg satt med en kaffekopp nede på Gran Canaria da jeg fikk høre om interessen. Så skjedde ting hurtig, og plutselig satt jeg på flyet til Berlin, fortalte han. 

Det har vært et ekstremt vanskelig valg, for Rosenborg er en fantastisk klubb

— Christian Gytkjær

- Men det har vært et ekstremt vanskelig valg, for Rosenborg er en fantastisk klubb. En fantastisk gjeng og det en fantastisk kultur de har skapt her. Så det er ikke enkelt å forlate denne garderoben her. I blant må man likevel ta noen sjanser, og teste seg selv profesjonelt. Det har jeg valgt her, og jeg er sikker på at det blir en fin opplevelse.

- Hvordan har året ditt vært i RBK?

- Fantastisk. Jeg har ikke nok superlativer. Det har rett og slett vært en fornøyelse. Klubben og supporterne har gjort til at jeg har nytt hver eneste dag her.

Gytkjær har skrevet under på en treårskontrakt med 1860 München.

Annonse fra Eliteserien: