- Han har noen skudd uten like

MARBELLA: Julian Faye Lund ble den første som fikk smake skuddfoten til Nicklas Bendtner.

Annonse:

Torsdag formiddag var det klart for aller første avslutningstrening for Nicklas Bendtner i Rosenborg. Og den som fikk æren for å stå i mål og bli pepret med skudd var 17 år gamle Julian Faye Lund.

Keepertalentet, som var med RBK på treningsleir allerede som 15 åring, var mektig imponert over den danske spissen. 

- Jeg synes det gikk bra for begge parter. Jeg klarte meg bra jeg også, men det er ingen tvil om at dette er en klassespiller. Han har noen skudd jeg ikke har sett maken til. 

- Ikke bare skyter han hardt, men han skyter presist også.

170309-julian2

Fra sidelinjen var det ikke vanskelig å se at unggutten i mål tok utfordringen på strak arm. Flere av redningene førte til fortjent applaus fra keepertrener Jørn Jamtfall.

- Det finnes nesten ikke bedre trening enn dette her for meg.

- Han er en spiller som har vært i toppen i Europa i flere år, og det merkes. For meg er det en fin test for å se hvordan jeg ligger an. Jeg merket i dag at det var et hakk opp fra hva jeg er vant til. Men det er veldig gøy å kjenne på nivået, og jeg merker det løfter mine prestasjoner også.

Bendtners profesjonalitet har så langt imponert alle i klubben. Og hans kunnskap om hva som må til for å lykkes i Europa, tror Faye Lund kommer til å bidra til å løfte hele spillergruppa.

- Det er i hvert fall ingen tvil om at han er en veldig god spiller som definitivt kommer til å gjøre en forskjell i Eliteserien i år.

170309-julian
Annonse fra Eliteserien: