- Han har sklidd godt inn i gruppa

MARBELLA: Kåre Ingebrigtsen er overbevist om at Rosenborg har truffet perfekt med sitt nyeste spillerkjøp.

Dagen før Rosenborgs møte med finske HJK på Marbella var det ingen tvil om at det var Nicklas Bendtner var i alles fokus. Og selv om spissen såvidt er igang med opptreningen etter et skadeavbrekk, så var trener Kåre Ingebrigtsen imponert over det han så.

- Han viser på treningen her også at han er en meget bra fotballspiller. Det er ingen tvil om at han er en strålende herremann for oss.


Nicklas kom til Rosenborgs hotell mandag kveld og sier at han allerede føler seg som hjemme. Noe Kåre Ingebrigtsen tror kan være nøkkelen til å få ut det beste av dansken.

- Han er en meget hyggelig og humoristisk mann som sklir godt inn i gruppa vår. Det virker som han har funnet seg til rette, og foreløpig trives han. Nå gjelder det bare å få gjort unna noen treninger så skal dette bli bra.

Annonse:
Torsdagens kamp mot HJK kommer for tidlig for Bendtner og sjansen for spilletid er trolig større på søndag. Selv sa Nicklas at han hadde som mål å bli klar til 2. april og første serierunde.

- Vi skal være forsiktige og se om han får noen reaksjoner på treningene, så får vi se når debuten kommer. Ellers blir det nok en del endringer fra laget vi spilte med mot Malmø. Alle skal i hvert fall få spilt 90 minutter i løpet av de tre kampene vi spiller på denne turen.

Annonse fra Eliteserien: