- Håper på spilletid

Førstereis-gutta Emil Konradsen Ceide, Torbjørn Heggem og Robert Williams vil mer enn gjerne få muligheten til å få spilletid i Mesterfinalen.

Annonse:

Juniorene fikk beskjed om å pakken kofferten for sin første bortetur med A-laget, skjønt Emil Konradsen Ceide fikk sin offisielle RBK-debut i bortekampen mot Trygg/Lade i cupens 1.runde for en uke siden.

- Det var sykt artig å få sjansen mot Trygg/Lade, rett og slett en syk opplevelse å få debutere på A-laget til Rosenborg, sier Ceide til rbk.no.

16-åringen spilte 13 minutter da han kom inn i angrepet for Rafik Zekhnini i cupkampen forrige torsdag og spilte samtlige 90 minutter da Rosenborg 2 tok en imponerende borteseier med 4-0 mot Gjøvik/Lyn lørdag. Nå håper han å krone en god uke med spilletid i Mesterfinalen mot Lillestrøm.

- Jeg har lyst til å vise hva jeg kan gjøre. Jeg liker å utfordre når jeg får ballen, sier Ceide.

To kan få debuten

Der Ceide allerede har fått sine første minutter på A-lagsnivå, håper Torbjørn Heggem og Robert Williams på å følge etter på Åråsen i kveld.

- Det er ganske artig å få bli med på tur, det er veldig stas, sier Robert Williams.

- Man blir selvfølgelig ekstra spent og det er kjempeartig å få muligheten, sier Torbjørn Heggem.

- Vi må bare gjøre slik vi bruker å gjøre til vanlig, bare prøve å slippe oss løs og tenke at det er en vanlig fotballkamp. Det handler om å by på seg selv og vise hva man kan, sier Williams.

PS! Mesterfinalen mellom Lillestrøm og Rosenborg vises på MAX fra klokken 18:30 i kveld.

Annonse fra Eliteserien: