Hva skjer i år, Tore?

Tore Reginiussen, Lerkendal og Aalesund. En garanti for action på både godt og vondt.

Annonse:

For to år siden røk akillesen i første seriekamp på Lerkendal mot Aalesund. Så og si hele året gikk med til opptrening. Derfor var det en litt spesiell kamp som ventet da samme motstander kom til Lerkendal i fjor. 

Det så ut som om uflaksen mot Aalesund skulle fortsette da han bristet nesa, men full av teip og bomull kom den deilige revansjen: Tore ble matchvinner da Rosenborg vant 1-0.

- Hva skjer i år, Tore?

- Ja, det får vi se. Fortsetter trenden fra de to foregående årene, kommer noe til å skje. Det er sikkert. Men jeg håper i så fall at det er noe positivt som skjer og at vi hever oss fra prestasjonen mot Viking, sier han. 


Til tross for fire strake seire er det en revansjelysten og sulten gjeng som springer ut på Lerkendal søndag klokka 18.00.

- Ja, det er litt uvanlig at det er slik etter at man tar tre poeng. Men kampen mot Viking var så begredelig at alle følte at vi ikke kan være bekjent av noe sånt. Når det er sagt har vi fått en strålende sesongstart poengmessig, og vi kan med god samvittighet spille med senket skuldre og selvtillit mot Aalesund.

Annonse fra Eliteserien: