Jebali tilbake fra start

Issam Jebali starter sin første kamp etter strekkskaden han pådro seg i oktober.

Annonse:

Tunisieren startet RBK-karrieren i rakettfart med scoring i debuten mot Kristiansund og scoringer i sine to første hjemmekamper mot Shkëndija og Strømsgodset på Lerkendal. Jebali scoret også sist Rosenborg møtte Leipzig, men måtte også gå av banen med skade i 1-3-tapet på Lerkendal 4. oktober.

Siden har 26-åringen kun spilt 22 minutter med fotball da han gikk av banen med en strekkskade mot Lillestrøm tre uker senere. Nå er han endelig klar til å starte for Rosenborg.

- Jeg føler meg 100% klar og har trent godt. Jeg gleder meg veldig til å spille igjen, selv om det bare er én kamp igjen av sesongen, sa Jebali til RBK.no da Rosenborg ankom Leipzig onsdag ettermiddag.

Årets siste kamp gir også et gledelig gjensyn med Matthias Vilhjalmsson på topp for Rosenborg, mens Erlend Dahl Reitan er blant dem som forhåpentligvis klarer å fore islendingen med innlegg fra sin høyreside.

I tillegg er det verdt å merke seg at Tore Reginiussen spiller sin 47. RBK-kamp av 52 mulige denne sesongen. Det gjør ham til den mest benyttede spilleren foran trioen André Hansen, Birger Meling og Mike Jensen (alle spiller sin kamp nummer 46).

Her er Rini Coolens utvalgte:

1. André Hansen
21. Erlend Dahl Reitan
4. Tore Reginiussen
16. Even Hovland
3. Birger Meling
7. Mike Jensen
15. Anders Trondsen
8. Anders Ågnes Konradsen
27. Issam Jebali
10. Matthias Vilhjalmsson
28. Samuel Adegbenro

Benken: Østbø, Serbecic, Gersbach, Denic, Helland, Botheim, Levi

Kampstart i RB Leipzig - Rosenborg er klokken 21.00. Du ser kampen på TV2 Sport 1.

Annonse fra Eliteserien: