- Jeg er en vinner uansett

Med svensk mor og italiensk far blir mandagens avgjørende VM-kvalik en helt spesiell kamp for Jonathan Levi.

Annonse:

I kveld kan Sveriges landslag kopiere Rosenborgs bragd fra 1996, når de møter Italia på mektige San Siro i Milano. Vinneren går videre til VM i Russland neste år.

- Jeg har sommerfugler i magen allerede. Så nervøs er jeg.

Jonathan Levi bobler nesten av forventning foran kveldens kamp. Oppvokst i Sverige, med italiensk pappa, så er det ikke lett å si hvem han håper skal vinne.

- Jeg må nesten si at jeg heier på Sverige, men pappa vil nok si "du heier på Italia, ikke sant?".  Men uansett hvordan det ender så er jeg en vinner, sier en smilende Levi. 

- Mine venner har snakket om det lenge nå, og det er kjempegøy at Sverige og Italia møtes til avgjørende kamp. Og det er ikke ofte jeg kan si at jeg heier på det laget som vinner uansett.

Etter at Sverige vant første kampen i Stockholm med 1-0 så har de en liten fordel, men Jonathan Levi minner om at vi bare er halvveis.

- Nå skal Sverige dra til Milano med 80.000 italienere på tribunen. Så det blir ikke noen lett kamp. Men skulle Sverige klare å skåre igjen så må Italia ha tre mål.

I anledning kampen har Levi invitert til svensk/italiensk festkveld i TV-sofaen.  

- Noen av kompisene på laget skal komme hjem til meg. Kanskje jeg får servere litt svensk og italiensk middag til gutta før kampen. Gøy blir det i hvert fall.

Italia - Sverige

  • 2. kamp i play-off til VM

  • San Siro, Milano

  • Man. 13. nov kl 20:45

  • MAX

Annonse fra Eliteserien: