- Jeg er litt overrasket

Vegar Eggen Hedenstad synes det var "litt brutalt" å trene med laget etter en hektisk uke med flytting.

Annonse:

- Det er litt overraskende at vi trener såpass hardt, at det er så mye med ball og så mye spill. Men det er det som er artig også, sier Vegar Eggen Hedenstad til RBK.no. 

Laget er akkurat ferdige med fredagens økt som vart to timer og 10 minutter. Den ble avsluttet med rein løping, men før den tid var det som Hedenstad nevnte: mye ball og mye spill.

- Det var litt brutalt å komme til disse treningene etter hektiske dager med flytting og lite søvn i Tyskland. Det har vært knallhardt, men det er morsomme treninger med høy temperatur, forteller Hedenstad.

På leilighetsjakt i Trondheim  

Foreløpig lever han hotell-livet, men satser på å finne seg en plass å bo snarest mulig. Med seg på flyttelasset tar han samboeren og deres 10 måneder gamle sønn.

- Ja, jeg skal på visning i helga, faktisk.  Jeg håper det ikke tar lang tid å finne noe, så vi slipper det stresset, sier han. 

Nå venter en etterlengtet frihelg for spillerne, før de møtes til trening igjen på mandag. Neste lørdag er det igjen klart for kamp når Sundsvall gjester Abrahallen. 

Her kan dere se et utvalg bilder fra dagens trening.

Annonse fra Eliteserien: