Jubilerer på kunstindustrimuseet

Jubileumsåret for Rosenborg avsluttes på aller beste vis med en utstilling på Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum.

På lørdag åpner Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum jubileumsutstillingen "RBK i 100".

I anledning Rosenborgs 100-årsjubileum vises det frem pokaler, fotballtrøyer og gullskjerf i skjønn forening på Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum i vinter.

I samarbeid med Rosenborg har museet fått tilgang til fotballklubbens samlinger av pokaler, foto og andre gjenstander. Utstillingen tar blant annet sikte på å vise fotballdraktens utvikling gjennom 100 år og setter pokalens betydning inn i en kunsthistorisk sammenheng.

I utstillingen kan du se alle de fantastiske pokalene RBK har vunnet. En rekke spillertrøyer og gamle kamp-program er hentet frem og i utstillingen kan man bli kjent med historien bak utrykket «troillungan».

Annonse:

Rosenborg-fans har gjennom mange år kunnet markere sin tilhørighet til laget gjennom en mengde produkter – både sykler, barstoler og dametruser har gjennom tidene vært en del av RBK - universet. I utstillingen får du se en verden av svart og hvitt.

Takket være velvillig utlån fra Rosenborg-supporter Kjell Stølen, vil en fantastisk samling med RBK-memorabilia vekke minner og få deg til å trekke på smilebåndet.

Utstillingen er åpen i perioden 4.11.17 – 18.2.18, museet har gratis inngang for barn. Sjekk åpningstider her.

For mer informasjon om utstillingen ta kontakt med: 

Museumsdirektør Åshild Adsen – 976 26 424 [email protected]

Kontaktpersoner RBK:
Jørgen Stenseth -926 68 124 [email protected]
Guri Brønseth 930 07 547 [email protected]

Annonse fra Eliteserien: