Konradsen-kanon og tre poeng

Langskudd i krysset og årets frekkeste målgivende pasning var blant beholdningen da Vardar ble slått 3-1.

Gjestene fra Makedonia var nær å sende Rosenborg under allerede etter et par minutter da en ball ble dunket via en RBK-spiller og i stanga bak André Hansen.

Men Rosenborg tok over banespillet og fikk som fortjent etter halvspilt omgang. Nicklas Bendtner ble spilt feilvendt og gjorde et meget godt mottak før han dro seg inn i 16-meteren og ble felt. Straffesparket satte han selv i mål og Rosenborg var i føringen.

Nicklas Bendtner setter 1-0 fra straffemerket mot Vardar.

Dominansen fortsatte i andre omgang og Vardar fikk spesielt mye å gjøre på sidene. Rosenborg kom flere ganger rundt og slo inn, men det var sentralt det igjen skulle gjøres etter 65 minutter. Anders Ågnes Konradsen banket til, et knallhardt skudd opp i krysset og det sto 2-0!

Men Rosenborg nøyde seg ikke med det. Nicklas Bendtner førte an og slo en lekker og frekk hælpasning gjennom Vardar-forsvaret til en umarkert Vegar Eggen Hedenstad som kaldt satte inn Rosenborgs tredje for kvelden.

Vardar fikk en redusering på overtid, men Rosenborg hadde full kontroll og vant første hjemmekamp i UEFA Europa League.