Laber kveld på jobben

Rosenborg hadde ballen mest, men et effektivt Byåsen stakk av med seieren 3-2.

Alexander Søderlund gjorde comeback for Rosenborg da Byåsen var motstander i Abrahallen. Men det skulle vise seg å bli en tam omgang både fra han og resten av laget.

Mike Jensen ga Rosenborg ledelsen etter knappe 15 minutters spill, men det skulle bli det eneste for omgangen. For Byåsen gikk respektløst til verks og utlignet etter en feil i midtforsvaret til Rosenborg. Ikke lenge etter gikk 3. divisjonslaget opp i ledelsen etter en corner.

Rosenborg hadde ballen klart mest, men klarte ikke å trenge gjennom et kompakt Byåsen-forsvar og skape de helt store sjansene.

Nesten et helt nytt lag kom på banen i 2. omgang, men det tok ikke lang tid før Byåsen og Robin Bjørnholm var på farten igjen. En stikker i bakrom resulterte i 3-1 til Byåsen.

Rosenborg dominerte banespillet totalt og skapte langt mer enn i de første 45 minuttene. Men til tross for det klarte Rosenborg bare å redusere én gang. Jonathan Levi skar inn fra venstre og curlet ballen flott i motsatt kryss.

Rosenborg-presset vedvarte til siste slutt, men det ble ikke flere mål. Dermed vant Byåsen 3-2.

Rosenborg - Byåsen (1-2-) 2-3