Legendene spilte Eggen-fotball og laget målfest

Rosenborg feiret 100-årsjubileet med en heidundrende fotballkamp, stappfull av RBK-legender.

"Fortrinnsvis består fotball av å score mål. Takk"

Slik var Nils Arne Eggens kampmøte da RBK-legendene fra 1900-tallet og 2000-tallet samlet seg til showkamp på Lerkendal i anledning 100-årsjubileet.

Og Ikke uventet ble det mange mål da Rosenborg-legendene ble det mange mål. Svært mange. Omgangene varte i 20 minutter, men før pause sto det hele 6-5, i favør 2000-laget!

John Carew åpnet showet for 1900-laget etter fem minutter, og Brattbakk la på til 2-0 like etter. Men så våknet 2000-laget og med en scoring av Jan Gunnar Solli og en av Øyvind Storflor i løpet av ett minutt og det sto 2-2.

Og slik fortsatte kampen. Lagene skulle følge hverandre tett og målene rant inn. Begge lagene angrep med det de hadde, og det ble det også mange gode kontringsmuligheter som rått ble utnyttet i beste RBK-stil. De elleve målene i første omgang ble fulgt opp av ytterligere ni i andre omgang. Dermed endte kampen med hele 20 mål! Se alle målscorere under.

Rosenborg 1900 - Rosenborg 2000 (5-6) 9-11