Målfest mot naboklubben

Fem forskjellige målscorere da Nardo ble slått 5-0 i Abrahallen.

Det var klart for den tredje treningskampen på en knapp uke da Nardo var på motsatt halvdel i Abrahallen lørdag. RBK tok tak i kampen fra start, og holdt ballen inne på Nardos halvdel de første sju-åtte minuttene.

Drøye ti minutter var spilt da Rosenborg skapte den første store målsjansen, og den skulle ende i nettet. Et innlegg ble slått fra høyre og på bakre stolpe viste Alexander Søderlund at han hadde full oversikt da han headet ballen ned og til rette for Anders Konradsen og kom på et fint løp og dunket ballen forbi keeper. RBK i føringen.

FLOTT ÅPNINGSMÅL: Alexander Søderlund la til rette for Anders Ågnes Konradsen som dunket inn 1-0.

RBKs kantspillere skulle stå for RBKs neste scoring. Først sendte Samuel avgårde et skudd som ble reddet på streken, men RBK sto høyt og satte inn en ny angrepsbølge. Der slo Helland ballen på bakre hvor Samuel var sterkest og satte inn 2-0.

Nå ble det tøft for Nardo, mot et aggressivt Rosenborg som presset høyt. Minutter etter 2-0 vant Rosenborg igjen ballen inne på Nardos halvdel og Birger Meling sendte en presis ball gjennom både midtbanen og forsvaret til motstanderen, til Helland som kom alene med keeper. Høyrekanten var som vanlig kald og trillet ballen i mål.

GOD TRENINGSKAMP: Rosenborg banket til i duellene og vant 5-0 mot naboklubben.

Nardo fikk ha ballen litt mer i andre omgang, og anført av kaptein Morten Strand fikk de ved noen anledninger truet Rosenborgs mål de første 20 minuttene, men uten å sette Østbø på prøve.

Det var andre veien scoringene skulle komme også i andre omgang, først ved ei lita perle av Jonathan Levi. På et frispark fra 20 meter skrudde svensken ballen over muren og ned i nærmeste hjørne - utagbart for keeper.

Noen minutter senere var det Erik Botheim som skulle komme på scoringstavla. Rosenborg fikk straffe etter at en flott pasning fra Malte Amundsen fant Birger Meling som ble løpt ned i feltet. 18-åringen Botheim fikk ansvaret fra krittmerket, ventet ut keeper og satte ballen rolig ned til venstre i målet. Rosenborg vant dermed 5–0 i siste treningskamp før laget setter kursen mot Marbella.