Meling debuterte i norsk storseier

Birger Meling fikk sin første A-lagskamp med flagget på brystet da Norge banket San Marino på bortebane.

Siddisen, som har hatt en god sesong på Rosenborgs venstreback, fikk torsdag kveld starte i samme rolle for Lars Lagerbäcks Norge som slo San Marino borte med de historiske sifrene 0-8. Det er Norges største borteseier noensinne.

Den tidligere RBK'eren Markus Henriksen var sentral i Norges kalasseier, ved  først å score med et skudd som forandret retning, før han så skaffet straffen som Joshua King satte til 0-2, før han igjen var nest sist på ballen da samme mann økte til 0-3. Moi økte til 0-4 før pause, før andre omgang bød på like mange scoringer.

En annen tidligere RBK'er, Ole Selnæs, satte inn Norges sjette, før det til slutt altså endte 0-8.

Neste kamp for Norge er førstkommende søndag mot Nord-Irland på Ullevaal. Den kampen vises 20:45 på MAX.

Danmark på vei til VM

Nicklas Bendtner kom inn fra benken i Danmarks uhyre viktige og sterke 0-1-seier borte mot Montenegro i gruppe E. Resultatet betyr at våre naboer i sør har gode sjanser for å bli beste toer bak Polen, som også kan tas igjen om polakkene taper siste kamp. Mike Jensen ble sittende hele kampen på benken.

Danskene møter Romania hjemme i Parken søndag kl. 18:00. Den kampen kan ses på Eurosport 1.