Tom Aleksandersen (direktør strategi og organisasjonsutvikling, SalMar), Gustav Witzøe (konserndirektør industri og salg, SalMar), Tove Moe Dyrhaug (daglig leder, RBK) og Harald Lundemo (kommersiell leder, RBK)

Ny avtale med SalMar

Lakseprodusenten fra Frøya forlenger samarbeidet med RBK og satsingen på SalMar Akademiet.

Annonse:

Bildet over fra v.: Tom Aleksandersen (direktør strategi og organisasjonsutvikling, SalMar), Gustav Witzøe (konserndirektør industri og salg, SalMar), Tove Moe Dyrhaug (daglig leder, RBK) og Harald Lundemo (kommersiell leder, RBK)

Rosenborg Ballklubs talentavdeling fikk i 2014 navnet SalMar Akademiet, da Frøya-bedriften SalMar gikk inn som samarbeidspartner.

Nå er det klart at satsingen fortsetter også de tre neste årene. 

- Vi synes det er utrolig artig å kunne forlenge samarbeidet med Rosenborg. Vi ønsker å fortsette satsningen med «tilbake til røttene»-prosjektet, og slik legge til rette for at Rosenborg i enda større grad blir en regions-klubb.

Konserndirektør i SalMar, Gustav Witzøe, roser jobben som SalMar Akademiet har gjort de siste tre årene med å få lokale talenter inn på A-laget.

- For oss er det viktig å bidra slik at det lokale får plass, men samtidig er vi sterke i trua på at det skal gi nye spillere for A-laget. Tanken er at dette igjen skal bidra til videre sportslig suksess, både nasjonalt og internasjonalt.

- Alle kan ikke bli A-lagsspillere for Rosenborg, men alle unge innen idretten trenger et sportslig lokomotiv som skaper drømmer, entusiasme og engasjement. Her er Rosenborg unike, og det vil vi SalMar være en del av.

RBK G16 jubler for NM-gull i 2016
RBK G16 jubler for NM-gull i 2016

Utviklingstiltak på Frøya

I den nye samarbeidsavtalen ligger det også en forpliktelse fra Rosenborg til å bidra til at satsningen som er gjort lokalt på Frøya, bl.a. gjennom bygging av ny innendørs elleverbane, blir en suksess. 

SalMar Akademiet har de siste tre årene gjennomført flere spiller- og trenerutviklingstiltak overfor Frøya FK og Hitra FK. Denne satsningen skal videreføres også i den nye avtaleperioden.

SalMar er viktig for RBK

Daglig leder i RBK, Tove Moe Dyrhaug, understreker at SalMars bidrag er hovedgrunnen til at klubben kan holde satsningen på utviklingsarbeidet på det høye nivået det er i dag. 

- Hele klubben er særdeles godt fornøyd med at SalMar er med oss videre. Det er ikke tvil om at SalMars inntog i Rosenborg har hevet klubben.

- SalMar er en suksesshistorie uten like i midtnorsk næringsliv, og det at vi får lov til å ha SalMar som samarbeidspartner gjør oss stolte og ydmyke. Vi skal gjøre alt for at SalMar er like stolte av oss som vi er av dem.

Annonse fra Eliteserien: