Poengdeling på Åråsen

Det ble mange dueller, men få store sjanser da Rosenborg og Lillestrøm spilte en målløs kamp på Åråsen.

Det var Rosenborg som tok styringen på banespillet i åpningen på Åråsen, men skulle få en tøff oppgave med å tråkle seg gjennom Lillestrøms to firere som lå tett.

Rosenborgs største sjanse før pause var da Matthias Vilhjalmsson kom til skudd fra 12 meter, men ble blokkert. Målløst til pause.

Rini Coolen måtte allerede rokke om etter 20 minutter da Jebali måtte ut med skade. I pausen kom den andre utskiftningen da en småsyk Meling hadde fått nok.

Rosenborg måtte skru opp tempoet etter pause for å bryte ned et hardtarbeidende LSK-forsvar og var nær ved å få resultater allerede sju minutter ut i omgangen. Pål André Helland var feilvendt og presset på 16-meterstreken, men fant likevel Vegar Eggen Hedenstad på et bakromsløp. Høyrebacken banket til, men keeper fikk slått utenfor.

Nærmest av alle kom Anders Trondsen. Igjen var Pål André Helland involvert og spilte gjennom Trondsen på høyresiden. Vinkelen var spiss og Trondsen forsøkte å sette ballen over keeper og i mål. Dessverre var skuddet akkurat for høyt plasser og ballen gikk i tverrliggeren.

Dette forble kampen hvor ingen av lagene klarte å skaffe et overtak og dermed kom det heller ingen scoringer. 0-0 og poengdeling.

Lillestrøm - Rosenborg 0-0