Slavia Praha ble for sterke i årets første treningskamp

Den tsjekkiske motstanderen påførte Rosenborg et tomålstap i Portugal.

Rosenborg startet årets oppkjøring mot tsjekkiske Slavia Praha, som skulle finpusse formen før den tsjekkiske ligaen starter opp om en uke. Det ble en litt kaotisk da Slavia Praha skapte to store muligheter på de fire første minuttene. Den første gikk i mål da Miroslav Stoch var først på en retur og sendte tsjekkerne i føringen fra kloss hold.

Rosenborg hentet seg heldigvis raskt inn og det jevnet seg ut. Det var også RBK som skapte den neste store sjansen, etter en halvtimes spill. Adegbenro var upresset på elleve meter, og skulle bare plassere ballen i hjørnet bak en liggende keeper, men en Slavia Praha-spiller fikk kastet seg foran og stoppet ballen med hodet.

Den andre omgangen skulle ikke starte noe bedre enn den første. Bare fire minutter gikk før ballen lå i mål. Zmrhal ble spilt i bakrom og tuppet ballen til side for André Hansen hvor nigerianske Peter Olayinka var alene og satte ballen i nettet. 2-0.

Tsjekkerne skapte et par sjanser til de neste ti minuttene, men videre ble kampen jevn og sjansefattig. 0-2 til Slavia Praha holdt seg ut kampen.

Rosenborg - Slavia Praha (0-1) 0-2