Slo Krasnodar etter frekk matchvinnerscoring

Etter en jevn førsteomgang dro Rosenborg fra etter pause og scoret flere flotte mål.

Rosenborg fikk en dårlig start på oppgjøret med baklengsmål allerede etter tre minutter. RBKs russiske motstander fikk ladet skuddfoten og sendte avgårde en markkryper fra 17 meter som André Hansen aldri fikk hanskene på.

Utover i omgangen hadde Rosenborg god kontroll på Krasnodar, men det hadde også russerne på Rosenborg. Dermed ble det en sjansefattig omgang. Samuel var mye involvert da Rosenborg fikk flere gode kontringsmuligheter, men det endte uten de store prøvene for Krasnodars keeper.

Snudde på to minutter

Rosenborg startet best i andre omgang og plutselig smalt det to ganger på to minutter. Først var det Mike Jensen som sendte avgårde et hardt skudd som keeper ikke holdt. Da var Pål André Helland på plass og satte returen fint forbi russernes bakerste mann. Like etter var Samuel og Bendtner på tokt på venstresiden og dro på seg mye oppmerksomhet. Meling var smart og god da han tok et flott løp inn i boksen hvor Bendtner fant han med en god pasning. Medtaket til Meling var av høy klasse og avslutningen i lengste likeså, Rosenborg ledet 2-1.

Helland utligner mot Krasnodar.

Det var tydelig at Rosenborg lot seg inspirere av de to scoringene og kjørte kampen skikkelig den neste perioden. Jonathan Levi kom til avslutning fra god posisjon flere ganger, men hadde ikke siktet helt innstilt. Tore Reginiussen var også frempå med et løp inn i russernes 16-meter hvor han tok en frekk tunnel. Dessverre fikk keeper slengt seg over ballen før RBK-stopperen fikk skutt.

Alexander Søderlund sto for det som ble matchvinnerscoringa da han mottok ballen i feltet, dro seg forbi en spiller, tok en kjapp tunnel på nestemann og rolig satte ballen i nettet bak keeper! Pent av landslagsspissen fra Tysvær.

Krasnodar fikk redusert i det kampen gikk inn i tillagt tid, men det ble aldri nok til å true Rosenborgs seier. Kampen endte 2-3.

Krasnodar - Rosenborg (1-0) 2-3