Tungt tap mot Molde

En personlig feil ble avgjørende da Molde vant 1-0 i Abrahallen.

Det var Molde som startet best i Abrahallen, men det var en personlig feil i RBK-forsvaret som førte til kampens første scoring. Erling Knudtzon snappet et tilbakespill fra Even Hovland og gjorde ingen feil alene med André Hansen. Dermed 1-0 til bortelaget etter 7 minutter.

Rosenborg stadig mer med i kampen, og skapte sin første mulighet etter 17 minutter da Hedenstad headet ballen fra kort hold. Moldes keeper hadde likevel ikke store problemer med å redde forsøket.

Noen minutter senere kom Hedenstad fri på høyrekanten og la uselvisk inn til Mike Jensen. Skuddforsøket ble blokkert og gikk like over mål. Anders Konradsen kunne også utlignet noen minutter senere da han fikk skutt fra god posisjon, men forsøket gikk over mål.

Rosenborg startet 2. omgangen bra og la press på Molde, men de helt store sjansene klarte ikke hjemmelaget å skape. Kampen jevnet seg etter hvert ut  og Molde kom på noen farlig overganger, men heller ikke de klarte å skape sjanser.

Rosenborg var nærmest utligning da Tore Reginiussen steg høyest etter en corner, men en god redningen helt nede ved stolpen hindret scoring.

Dermed ebbet kampen ut med 0-1 til Molde.

Rosenborg - Molde (0-1) 0-1