- Vi håper å skape en festkveld

Kåre melder om god stemning i spillergruppen foran Stabæk på søndag. Nå øyner han en ny festkveld på Lerkendal når seriemesterskapet kan avgjøres.

- Det har jeg til gode å oppleve, sier Kåre om muligheten til å avgjøre et seriemesterskap på hjemmebane foran egne fans.

- Vi merker på trening nå at det er voldsomt bra stemning. Det er høyt energinivå, og vi gleder oss veldig til klokka blir 18 søndag kveld. Da håper vi at vi kan skape en festkveld for alle rosenborgere, fortsetter han.

Annonse:

I tillegg til fest på banen, ser det også ut til å bli trøkk på tribunen, med over 20 000 solgte billetter allerede to dager før kamp.  

- Ja det er helt fantastisk. Kjernen spesielt, jeg syns de har blitt bedre og bedre for hvert år. Å kunne klart å lage en skikkelig fest for alle på Lerkendal, det hadde vi vært enormt stolt over. 

I mellom Rosenborg og en eventuell feiring på søndag står Stabæk, et lag som flere av dagens RBK'ere har en fortid i. Ingebrigtsen mener Rosenborg må gjøre som de alltid gjør på Lerkendal.  

- Stabæk er i en posisjon der de ikke rykker ned og heller ikke kan blande seg inn helt i toppen, så de kan nok senke skuldrene. Men vi tar ikke noe spesielle hensyn til dem, vi skal ut å bestemme og angripe. 

Annonse fra Eliteserien: