- Vi kan distansere Molde godt og grundig

Mike Jensen husker med glede hvordan Rosenborg kom til Molde i fjor og dro hjem med seriegullet i boks. Nå ser han muligheten for å parkere erkerivalen nok en gang på Aker stadion.

Annonse:

SE VIDEO I BUNNEN AV SAKEN!

Utenfor Scandic Seilet står Mike Jensen og prater til RBK.no. Gutta skal ha sin vanlige rutine, med en liten gåtur før på kampdag, men de nøler litt i det plaskende regnværet i Romsdalen. Kapteinen ser frem til nok et intenst rivaloppgjør.

- Jeg har stor tro på at vi kan få tre poeng med hjem til Trondheim og få distansert Molde godt og grundig.

Fjorårets oppgjør ble en veldig hyggelig opplevelse for RBK, som sikret seriemesterskapet i fiendens hule, etter blant annet to flotte mål av Jensen selv. 

- Den kampen husker jeg veldig godt, og den vil alltid sitte. Det er spesielt å vinne gull her og måten det skjedde på, med at vi lå under og snudde til 3-1. Vi har vunnet de tre siste mot Molde nå, så vi kan gå inn i denne kampen med selvtillit, sier han. 

Hvordan vil du rangere den nevnte gullkampen fra ifjor blant dine beste RBK-øyeblikk?

- Det er helt oppe i topp tre, tror jeg. Å få vinne mesterskapet i Molde, og score mål selv. Det er en fin historie.

ms1-240916-47
Fjorårets oppgjør på Aker stadion endte i full fest for RBK-spillerne. Foto: Marius Simensen, Digitalsport

- Har alt å vinne idag

Seriegull på spill eller ei, Mike er klar på at motivasjon aldri er noe problem foran et møte med erkerivalen, som faktisk kan skyves ut av tittelkampen med RBK-seier i kveld. 

- Man får mye gratis her. Energien kommer til deg så snart du står på Moldes stadion. Vi vet hva som gjelder, med seier i dag så kan vi ta et riktig stort skritt. Idag er det en typisk sekspoengers-kamp. 

Med seier i kveldens kamp vil det være ti poeng mellom lagene. Det blir for meget for mye for rivalene å hente igjen, mener Jensen.

- Da skal det bli veldig vanskelig for dem. Vi har alt og vinne idag. 


Molde - Rosenborg

  • Aker stadion

  • Avspark 18:00

  • Se kampen på Eurosport Norge

Annonse fra Eliteserien: