ABEL Technologies samarbeider med Rosenborg Ballklub

Annonse:

Abel Technologies skal både levere teknologi, og samtidig bli en del av Rosenborg sitt Partnernettverk. Vår tilnærming til helseteknologi er å skape noe som passer både folk flest og toppidretten. For ABEL er det spennende at den største klubben i Trøndelag og en av de sterkeste merkevarene i idretts-Norge finner vår teknologi nyttig for å forbedre sine sportslige resultater. Vi ser også stor nytte i å koble oss opp mot RBKs brede PartnerNettverk i Midt-Norge, sier Simon Laugsand i Abel Technologies.

ABEL Technologies er allerede i bruk hos to andre Eliteserie-klubber, Tromsø og Bodø/Glimt, og Rosenborg er den tredje fotballklubben på den stadig voksende kundelisten. De fysiske trenerne i Rosenborg benytter nå ABEL Technologies sine løsninger for å måle spillernes form og utvikling.

–Teknologien er tilpasset toppidretten og vårt behov i Rosenborg. Med dette får vi muligheten til en enda bedre individuell oppfølging av hver enkelt utøver, sier Peder Lindsetmo i Rosenborg Ballklub.

Vil forbedre helse, funksjonalitet og selvtillit

ABEL Technologies AS er en kompetansebedrift og utvikler av digital infrastruktur med formål om å bidra til bedre helse, økt funksjonalitet og bedre selvtillit i befolkningen. Det er med andre ord ikke bare toppidrett som er på agendaen.

–Vi ønsker å bidra til bedre folkehelse og god samfunnsøkonomi, ikke bare i Norge, men også i et globalt perspektiv. I den sammenheng gleder vi oss til å bli bedre kjent med Rosenborg sitt PartnerNettverk. Vi tror våre tjenester kan redusere sykefravær betydelig, sier Simon Laugsand.

Flott tilvekst for Rosenborg

ABEL Technologies sin utvikling baserer seg i stor grad på forskningsresultater fra seks ulike forskningsprosjekter. Rosenborg Ballklub sitt Partnernettverk kan også skilte med forskningsresultater, og er det eneste bedriftsnettverket med dokumenterte resultater gjennom forskning. Les mer: Forskning dokumenterer flere effekter i Rosenborg Partnernettverk.

– Med tanke på forskningsresultatene så er det veldig god match mellom ABEL Technologies og Rosenborg. I tillegg er det spennende at tech-selskaper får opp øynene for effektene ved å være tilknyttet Rosenborg sitt partnernettverk. Vi ønsker ABEL Technologies hjertelig velkommen til klubben, sier Stian Moursund, som er salgs- og markedssjef i Rosenborg.

Annonse fra Eliteserien: