Mistet to poeng på overtid

Rosenborg 2 hadde seieren i lomma, men Brumunddal scoret rett før slutt og dermed endte kampen uavgjort.

Brumunddal har levert sterke resultater over en lengere periode og Rosenborg 2 ventet derfor at det ville bli et tøft oppgjør.

Starten på kampen var ikke bra sett med RBK-øyne. Brumunddal kom med full kraft i åpningsminuttene og tok også ledelsen allerede i det femte minutt ved Fredrik Haave Andersen.

Men Rosenborg 2 kom tilbake i kampen, laget vartet opp med godt spill og skapte også noen sjanser.

Og etter 35 minutter var det klart for utligning til 1-1 da Filip Brattbakk satte ballen bak hjemmelagets keeper. Dette ble også pauseresultatet.

Spillet etter pause varierte mye og Rosenborg 2 hadde problemer med å holde ballen i laget, i denne omgangen leverte trønderne noen gode perioder mens laget slet mer i andre perioder.

Mot slutten av kampen bedret dette seg noe og Rosenborg 2 viste seg fra en meget positiv side. Gjestene fikk også uttelling i det kampen gikk inn i overtiden, det var Waren Håkon Christofer Kamanzi som satte inn 1-2. Men like etter scoret hjemmelaget og Mikkel Gran Frankmo fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 2-2.

Trener Gert Heerkes oppsummerte kampen slik:

- Resultatet er ok, men etter at vi tok ledelsen på overtid var det skuffende at det ikke dette holdt helt inn. Laget gjorde en relativt god jobb selv om det denne gangen ikke ga seier. Vi holder imidlertid hodet høyt hevet og ser frem til de neste kampene, sier Gert Heerkes.