RBK 2 måtte nøye seg med uavgjort

Rosenborg 2 fikk med seg ett poeng i bortekampen mot Tillerbyen.

Rosenborg 2 startet kampen bra, laget var godt organisert og spilte en god 1.omgang. Og gjestene tok også en fortjent ledelse 0-1 etter et kvarters spill, Olaus Jair Skarsem scoret på et pent skudd fra 18 meters hold. Dette skulle også vise seg å bli den eneste scoringen i løpet av de første 45 minuttene.

Etter hvilen virket det som Rosenborg 2 glemte å opptre som et lag, sjansefordelingen mellom lagene var relativt lik. Og i det 76. minutt ble hjemmelaget tildelt straffespark etter felling, Sindre Myrvold Welo var sikker fra 11-metersmerket og dermed stod det 1-1.

På slutten av oppgjøret kunne begge lagene avgjort kampen, men ingen klarte å sette flere baller bak motstanderens keeper og dermed ble det poengdeling.

Trener Gert Heerkes oppsummerte kampen slik:

- Vi visste det ville bli en tøff kamp. Vi spilte en god 1. omgang og burde ha scoret flere mål enn det ene vi fikk. Totalt sett var imidlertid uavgjort et greit resultat. Vi retter nå blikket fremover mot de neste kampene og fortsetter kampen for opprykk, avslutter Gert Heerkes.