Rosenborg 2 med sterk borteseier

Vant 3-1 borte mot Steinkjer.

Mandag 8.oktober reiste et ungt Rosenborg 2-lag til Guldbergaunet stadion og en vanskelig bortekamp i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 mot Steinkjer.

Rosenborg 2 tok initiativet fra start og spilte god fotball, laget hadde ballen mye men klarte ikke å spille seg til de helt store målsjansene. Og etter 38 minutter var det Steinkjer som tok ledelsen da gjestene laget et selvmål. Rosenborg 2-spillerne lot seg imidlertid ikke knekke av dette, med hevet hode og god mentalitet svarte RBK 2 allerede minuttet etter da Olaus Jair Skarsem utlignet til 1-1. Dette ble også pauseresultatet.

I andre omgang fortsatte Rosenborg 2 å skape sjanser men hjemmelaget forsvarte seg godt og særlig gjorde Steinkjer-keeper Andrej Novak jobben sin. I 65.minutt tok imidlertid Trondheimslaget på nytt ledelsen, målscorer denne gangen var Teodor Berg Haltvik. Etter dette hadde Rosenborg 2 full kontroll på kampen og spillerne jobbet hardt for å beholde initiativet. Og knappe kvarteret før slutt punkterte Rosenborg 2 kampen da Mikael Tørset Johnsen fastsatte sluttresultatet til 1-3.

Trener Gert Heerkes oppsummerte kampen slik:

-Seieren var veldig fortjent og også spillet gledet en RBK-trener, dette må vi bare fortsette med. Jeg er veldig godt fornøyd med måten vi gjennomfører kampen på og sikrer oss en ny seier avslutter Gert Heerkes.