Tiller ble for sterke

Rosenborg 2 gikk på sitt første hjemmetap for sesongen da Tiller vant 3-1 på SalMar-banen.

Rosenborg 2 tok tak i kampen fra start mot Tiller, men det var bortelaget som var giftigst på kontringer. Det var imidlertid på en dødball kampens første mål skulle komme. Martin Berdal stanget inn 1-0 til Tiller etter et hjørnespark. Og rett før pause doble Odin Holm ledelsen med en avslutning fra kloss hold.

Rosenborg gjorde det de kunne for å komme tilbake i kampen i andre omgang, men det ville seg ikke for hjemmelaget. I stedet var det Odin Holm som scoret Tillers tredje for dagen med en fin soloprestasjon.

Rosenborg pyntet på resultatet med en straffescoring på overtid, og dermed endte kampen 3-1 til Tiller.