IMG_E0483

22B Kontaktsenter fikk 100 000 kroner

Coop Midt-Norge og Rosenborg overrakte 100 000 kroner til 22B Kontaktsenter fredag 5. april.

Annonse:

Hvert år deler Coop Midt-Norge og Rosenborg Ballklub ut midler til en humanitær organisasjon i Trøndelag. Under Årsmøtet til Coop Midt-Norge fikk 22B overrakt en gavesjekk på 100 000 kroner til sitt integreringsarbeid i Trondheim og omegn.

- Vi har ukentlig over 300 gjester/deltakere innom våre aktiviteter, og alt vi tilbyr av fellesskap, måltid og aktiviteter er gratis for gjestene våre. Vi tilbyr lavterskel aktiviteter og møteplasser for mennesker, i hovedsak flyktninger og bosatte som sliter med integreringsfasen. Vi er utrolige glade for denne støtten, som kommer veldig godt med til aktiviteter vi tilbyr, sier Kine H. Vik Ravndal fra 22B Kontaktsenter, som sendte inn søknaden til Coop-RBK fondet.

- Å være ute, gjøre aktiviteter, bli kjent med hvilke tilbud Trondheim har å by på, gir trygghet og økt trivsel, fortsetter hun. 

Saken fortsetter etter videoen!

Pengestøtten til 22B kommer fra salg av det populære RBK-brødet i Coop sine butikker. Hver gang det selges et brød i butikken går én krone til fondet, som årlig deler ut midler til en humanitær organisasjon som gjør en ekstraordinær innsats i sitt lokalmiljø. I tillegg deles det også ut midler til den trønderske breddefotballen.

- Et sentralt punkt er at de som tildeles penger gjør et viktig humanitært arbeid i Trøndelag. Vi mottok flere gode søknader, men 22B skilte seg ut på dette punktet. De gjør et viktig integreringsarbeid – og bidrar til å bygge relasjoner og et godt fellesskap gjennom deres tilbud. 22B har søkt økonomisk støtte til aktiviteter, så de kan fortsette å tilby enkle turer i byen og i Bymarka. Samt tilby opplevelser innenfor kunst, kultur og sportsarrangementer. Vi håper at støtten fra Coop-RBK fondet blir et godt bidrag til å skape enda flere fine aktiviteter, Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

I tillegg til gavesjekken kunne Tore Bjørseth Berdal, daglig leder i RBK, komme med en hyggelig tilleggsgave.

- Jeg har hørt at 22B tilbyr lavterskel fotball. Fotballen er noe som fører oss sammen og gir gode opplevelser. Vi ordnet billetter slik at gjengen var på tribunen i serieåpningen mot Sandefjord, og vi håper å se dem flere ganger denne sesongen. De er hjertelig velkommen, sier Bjørseth Berdal.

22b.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: