3 poeng i serieåpningen

Rosenborg sikret 3 poeng i årets første seriekamp på Koteng Arena

Rosenborg vant årets første seriekamp foran et nesten fullsatt stadion i vårsola på Lade.

Med fire debutanter i startelleveren var Rosenborg det sterkeste laget i dagens kamp. Allerede etter to minutter kom kampens første sjanse for kaptein Næss. Nautnes legger inn og Næss skyter utenfor mål. 14 minutter ut i kampen kommer første scoring. Debutant Holum scorer sitt første mål for Rosenborg etter fint forarbeid av Ine Berre.

Rosenborg fortsetter å presse og kommer til flere store sjanser. I det 24. minutt får Rosenborg corner. Hanna Dahl legger den inn i feltet og Marcussen stusser ballen videre til Hørte som stanger den kontant i nettet.

Marcussen prøver seg fra 20 meter. Ballen har god retning, men Arna-Bjørnar sin keeper slår til med en god redning. Like etter er luftens baron på plass igjen. Nok en gang legger Dahl en innoverskrudd corner som treffer Hørte på hodet. Hun stanger den rett i mål og stillingen var 3-0 før 40 minutter er spilt.

I andre omgang spilte Arna-Bjørnar seg mer inn i kampen, men Rosenborg beholdt roen og hadde god kontroll gjennom hele omgangen.

Rosenborg–Arna-Bjørnar (3–0) 3–0